05.10.2022 İlan Tarihli YDYO Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuç Duyurusu
21.10.2022

ATILIM ÜNİVERSİTESİ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

“Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca “Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü ve Modern Diller Bölümü” için 05.10.2022 tarih ve 31974 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ilanda adayların yabancı dil sınav sonuçları ve ALES sözel puanları esas alınarak yapılan incelemeler sonucu 8 adayın başvuru şartlarını taşıdığı ve yeterli olduğu görülmüştür. Aşağıdaki tabloda başvuru şartlarını karşılayan ve başarılı bulunan adaylar sözlü sınava hak kazanmışlardır.  Listeye giren adaylar 24 Ekim 2022 Pazartesi günü, Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü 220 no’lu toplantı odasında ekteki listede adlarının karşılarında belirtilen saatlerde sözlü sınava alınacaklardır.