Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Teknikler ve Hizmetler Bölümü Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu
11.11.2022

ATILIM ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI

İÇİN ÖNDEĞERLENDİRME TUTANAĞI

“Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca ilan edilen “Atılım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Doktor Öğretim Görevlisi” kadrosu için başvuran bir aday için yapılan ön değerlendirme sonucunda tüm koşulları sağlayan aday giriş sınavına girmeye hak kazanmıştır. Aday, 15.11.2022 Salı günü saat 11:00’de Ahlatlıbel Kampüsü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 1. Kat 122 no’lu derslikte yapılacak olan “yazılı sınava” ve aynı gün saat 13:30’da 1.Kat 1-05 no’lu toplantı salonunda yapılacak olan “sözlü mülakata”  davet edilmektedir.

Sıra No

ADI SOYADI