Sevgili Öğrencilerimiz,

Öğrencilerimizin staj yapmak istedikleri firma ile görüşüp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra staj komisyonuna ‘staj başvuru dilekçesi’ vermeleri gerekmektedir.

           Staj başvuruları esnasında,

Staj dilekçesi /shares/shui/files/Staj_Dilekce_2018.docx

           Staj yapmayı planladığı kurumdan alınan ‘Staj Kabul Yazısı’ veya staja kabul edildiğinize istinaden ‘Kurumsal Uzantılı Mail Adresinden e-mail’.

           Stajyer öğrenci bilgi formu /shares/shui/files/STAJYER_OGRENCI_BILGI_FORMU(1).xlsx   doldurulup nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi ile birlikte bölüm staj sorumlusuna gönderilmelidir.

           Ayrıntılı bilgiye Atılım SHYO Staj BaşvuruKılavuzu'ndan /shares/shui/files/ATILIM_SHY_STAJ_BASVURU_KILAVUZU_2018.pdf  ulaşabilirsiniz.

  2019-2020 Yaz Dönemi staj başvuru belgeleri imzalanıp taratılıp pdf formatında Bölüm Staj Koordinatörlüğü'ne staj başlangıç tarihinden en geç 1 hafta öncesinde mail yoluyla ulaştırılmadır.

Staj yerine sertifika programında eğitim alacak öğrencilerin programın uygunluğu ile ilgili bilgi alabilmesi için 'programı hangi kuruluştan alacağı' ve 'programın süresi (hafta/saat)' gibi detay bilgileri içeren bir dilekçe yazıp imzalı bir şekilde bölüm staj koordinatörlüğüne mail ile veya elden teslim etmesi gerekmektedir.