Havacılık Yönetimi Bölümü Tarafından Polonya'da Gerçekleşitirilen Ders
18.05.2018

Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Savaş MUTLU, 06-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Rzeszow/Polonya'da bulunan University of Information Technology and Management (UITM) Üniversitesi'ne "Personel Ders Verme Hareketliliği" kapsamında bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Söz konusu ziyaret kapsamında Dr.Mutlu, İngilizce öğrenim yapan birimlerin dekan yardımcısı Dr.Izabela Cichocka, Havacılık Yönetimi Programı Koordinatörü Mr.Michal Nedza ve Üniversite Erasmus koordinatörü Ms.Lidia Lejko ile görüşmeler yapmış, Üniversitenin Rzeszow şehir merkezi ve Kielnarowa'da bulunan modern kampüslerini ziyaret ederek bilgi almış ve "Havayollarında Stratejik Yönetim" ve "Türkiye'de Havayolları Pazarı" konularında dersler vermiştir. Söz konusu ziyaretin, bu güne kadar 10 öğrencimizin  öğrenim gördüğü UITM ile ilişkilerimizin geliştirilmesi açısından çok faydalı olduğu değerlendirilmektedir.