Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu
26.01.2024

ATILIM ÜNİVERSİTESİ

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU

HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

“Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca “Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü - Araştırma Görevliliği” için yapılan ilana  3 aday başvurmuştur. Adayların yabancı dil sınavı sonuçları ve ALES eşit ağırlık puanı esas alınarak yapılan incelemelerden 3 adayında araştırma görevlisi ilan şartlarını sağladığı görülmüştür.

Aşağıdaki tabloda yer alan adaylar“yazılı sınav ve mülakata” davet edilmektedirler.

Yazılı Sınav Tarihi/Saati : 06.02.2024/10:00

Mülakat Tarihi/Saati : 06.02.2024/13:00

Yazılı Sınav ve Mülakat Yeri : Mühendislik Fakültesi A-2 Blok, 3. Kat, 3076 numaralı Sivil Havacılık Yüksekokulu Toplantı Salonu