"Sivil Havacılık Sektörü Yeni Mezunlardan Neler Bekliyor?" Konulu Panel
17.05.2017

“Sivil havacılık sektörü yeni mezunlardan neler bekliyor?” konulu panel 17 Mayıs 2017 günü Atılım Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu (SHYO) tarafından, Kemal Zaim Sunel Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşması Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Hasan U. Akay, moderatörlüğü SHYO Müdürümüz Prof.Dr.H.Nafiz Alemdaroğlu tarafından yapılan panelin sunuculuğunu Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencisi Eda Yılmaz üstlendi.

Panele;

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Havalimanları İşletme Şube Müdürü sayın Aliye Gürarslan,

Türk Hava Yolları  Ankara Satış Müdürü sayın Emrullah Kirişçi,

THY Teknik  İnsan Kaynakları Başkanı sayın Yakup Arslan,

TAV Esenboğa Terminali İnsan Kaynakları ve Yönetim Sistemleri Müdürü sayın Esra Ayken,

Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları Direktörü sayın Gökçen Dervişoğlu

MNG Havayolları Planlama ve Koordinasyon Başkanı sayın Atilla Arıkan,

MİRA Havacılık Başkan Yardımcısı sayın Onur Baylan katıldılar.

İlgi ile izlenen panelde katılımcılar kuruluşlarını tanıtmanın yanısıra öğrencilerimize iş hayatına hazırlık konusunda tavsiyelerde bulundular. Panelin sonunda SHYO Müdürümüz Prof.Dr.H.Nafiz Alemdaroğlu tarafından katılımcılara günün anısına birer plaket takdim edildi.