SHYO İlk Mezunlarını Verdi
28.06.2016

İLK MEZUNLARIMIZ

Sivil Havacılık Yüksekokulumuz 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi sonunda Havacılık Yönetimi, Uçak Gövde-Motor Bakımı, Uçak Elektrik-Elektronik Bölümlerinden ilk mezunlarını verdi. Üniversitemizde 24 Haziran 2016 günü yapılan törende Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencimiz M.Bahadır Eşer, Bölüm Birinciliği ile birlikte Yüksekokul Birincisi de olarak diploma ve ödüllerini Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr.H.Nafiz Alemdaroğlu ve Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Altan Özkil’den aldı.  Diğer mezunlarımıza da diplomaları yüksekokulumuz öğretim elemanları tarafından veridi. Mezunlarımızı kutluyor,  okul hayatındaki başarılarını meslek hayatlarında da devam ettirmelerini diliyoruz.

Mezuniyet Fotoğrafları

/shares/shyo/files/IMG_6235.JPG