Atılım Üniversitesi Spor Kulübü
18.04.2022

Atılım Üniversitesi SK basketbol branşında kadın ve erkek takımlarıyla üniversitemizi temsil etmektedirler.

Erkek basketbol takımımızın 2021-2022 sezonunda ligleri devam ediyor ve şampiyonluk hedefi devam etmektedir.

Kadın basketbol takımımız son şampiyon olarak oynadığı ligde normal sezonu 1. olarak tamamladı ve play-off turunda mücadele edecektir.

Atılım Üniversitesi SK 2021-2022 sezonunda voleybol ve kürek şubelerini açmıştır. Kadın voleybol takımımız bu sezon bölgesel ligde mücadele edecektir.

Mogan Gölünde bulunan kayıkhanemizde antrenmanlara devam eden kürek takımımız bu yıl ilk yarışmasına 14-17 Nisan tarihlerinde Sapanca’da katılmıştır. İlk yarışmasına katılan takımımız Büyükler Türkiye Şampiyonası Akademi Liginde finale kalarak yarışmayı 6. olarak tamamlamıştır.