“Atılımlı Sporcular Buluşuyor!”
16.10.2023

Yaklaşık 150 sporcumuzun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz buluşmamıza Rektörümüz Prof. Dr. Serkan ERYILMAZ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr Uğur BAÇ ve Prof. Dr. Veli Cengiz ÖZALP ile Sosyal İşler ve Spor Direktörümüz E. Yaman ZAİM katıldı.

Spor Faaliyetleri Müdürümüz Selvin ÇİÇEK sezon açılış konuşmasının ardından üniversite içinde yapılacak faaliyetlerden, Ankara içi ve Ankara dışında gerçekleştirilecek olan spor branşlarından bahsetti ve detaylı bilgilendirme yaptı.

Gayet samimi ve soru-cevap şeklinde gerçekleşen etkinliğimizde öğrencilerimizden aldığımız düşünceler doğrultusunda yeni sezon için planlamalar yapıldı, görüş ve öneriler paylaşıldı.

Aramıza yeni katılan antrenörlerimizden ve sporcularımızdan etkinliğimiz hakkında aldığımız geri bildirimler sonucunda spora ve sporcuya değer veren bir üniversite olduğumuzu bir kez daha kanıtlamanın mutlu gururunu yaşadık.

Spor alanında oldukça aktif olan üniversitemiz hem Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlemiş olduğu müsabakalarda yer almakta (bu yıl 21 branş 37 takımla üniversiteler arası müsabakalara katılmayı planlamaktayız) hem Atılım Üniversitesi Spor Kulübü olarak yarışmalara katılmakta hem de Ankara içinde gerçekleşen özel turnuvalarda yer almaktadır.

Sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle…