Dünya AIDS Günü Fakındalık Etkinliği
20.12.2019

Atılım Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Dünya AIDS Günü kapsamında düzenlenen AIDS/HIV Farkındalık Etkinliği, 2 Aralık 2019 Pazartesi günü Orhan Zaim konferans salonunda gerçekleştirildi.

Törene Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yılmaz Kaptan, üniversitenin akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Atılım Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından tüm misafirlere Dünya AIDS/HIV Günü’nün sembolü olan kırmızı kurdele takdimi yapıldı. Ardından, günün anlam ve önemi ile ilgili Prof. Dr. Sayın Mustafa Sargon’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, Prof. Dr. Sayın Necla Tülek ve Doç. Dr. Sayın Müge Tecder’in konu ile ilgili sunumları dinlendi. Sunumların ardından genel görüş ve sorularını alabilmek üzere misafirlere söz hakkı verildi. Etkinlik, “And The Band Played on” isimli film gösterimi ile sona erdi.