Atılım Üniversitesi Tıp Fakültesi 2021-2022 Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni
07.10.2021

Atılım Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni 30 Eylül 2021, Perşembe günü gerçekleştirildi. Törende Atılım Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ikinci dönem öğrencileri beyaz önlükleri ve steteskoplarını teslim alıp geleceğin hekimleri olarak tıp hayatlarında önemli bir adım attı.

Törene Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Yalçın Zaim, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Yıldırım Üçtuğ, üniversitenin akademik ve idari personeli, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, öğrencileri ve öğrenci yakınları katıldı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Gönüllü ve Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ'un tören açılış konuşmalarının ardından öğrencilere beyaz önlükleri ve stetoskopları takdim edildi. Tören sonrasında Tıp Fakültesi öğrencileri, akademik ve idari personeli Anıtkabir ziyaretinde bulundu.