Gölbaşı Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Kariyer Günleri'ndeydik
05.07.2013

Gölbaşı Otelcilik Turizm Meslek Lisesi tarafından öğrencilerini mesleki olarak bilinçlendirmek için gerçekleştirdikleri “Kariyer Günleri” kapsamında  Yrd.Doç. Dr. Gonca Güzel Şahin ve Bölüm öğrencisi Müşfik Yağcı konuşmacı olarak yer aldı.

7 Ocak 2013 Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte Atılım Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gonca Güzel Şahin, Bölümün eğitim anlayışı ve müfredatı; Atılım Üniversitesinin öğrenciye sunduğu olanaklar hakkında bilgi verdi.  Turizm İşletmeciliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi aynı zamanda Uluslar arası Ticaret ve Lojistik Bölümünde yan dal yapan  Müşfik Yağcı da aday öğrencilere Atılımda öğrenci olmak konusunda deneyimlerini aktardı ve fikir verdi.

Konferansın sonunda öğrenciler, burs olanaklarından taban puanlara, sosyal ortamdan iş imkanlarına kadar pek çok konuda soru yönelttiler. Soruların yanıtlanmasının öğrencilere Üniversitemizi tanıtıcı materyaller dağıtıldı.