Ertuğrul Günay Üniversitemizdeydi
25.11.2013

İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Turizm Kulübü tarafından 20 Kasım 2013 tarihinde düzenlenen “Türk Turizminin Dünü, Bugünü ve Yarını” konferansında Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay öğrenciler ile bir araya geldi.

Konferansa Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay’ın yanı sıra  rektörümüz Prof.Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Ünal , Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü hocaları katıldı. Üniversitesnin çok farklı bölümlerinden çok sayıda öğrencinin ilgi gösterdiği konferansta Ertuğrul Günay turizm sektöründe bölgesel rekabet, kitle turizmi ve herşey dahil sistemi, sürdürlebilir turizm ve turizm ürününün çeşitlendirilmesi, turizm eğitimi gibi konular üzerinde durdu.  Öğrencilerin sorularının yanıtlandığı bölümün ardından  Sayın rektörümüz Prof.Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun Sayın Ertuğrul Günay’a plaketini sunması ile konferans son buldu.