Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarışma takımı eğitimdeydi
28.11.2013

Yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek aşçılık yarışmalarında bölümümüzü temsil edecek olan Pelinsu Şahin, Esra Orhan, Gizem Aydemir, Ural Feyzullahoğlu, Mert Canca, Can Kayahan, Buğra Yılmaz, Cenk Karatuzla ve Nazlıca Öz'den oluşan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarışma takımı "Le Gordon Blue Paris" de eğitim gören Göksel Şef tarafından 27.11.2013 Çarşamba günü Atılım Üniversitesi Kuşkonmaz Restaurant'ta çalıştırıldı. Çalışma esnasında aşçılık takımı öğrencileri ile Göksel şef'in birlikte hazırladıkları Buzlu Kahveli Sufle ve Sote Dana Bonfile reçetlerinin yapımı üzerine çalışıldı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarışma takımının çalışmaları her hafta çarşamba saat 14.00 da sektörden gelecek ünlü şeflerle  eğitimler devam edecektir.

.