Bir başarı hikayesi: Orhan Engin Okay
08.06.2015

Benim adım Orhan Engin OKAY. Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü son sınıf öğrencisiyim. 2011- 2012 yılları arasın da okulumuzun Matematik Bölümü’nden kurum içi yatay geçiş ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm öğrencisi oldum. Bölümde geçirdiğim 3 sene içerisinde, ilk ve üçüncü senemde ‘İz Bırakan 50 Öğrenci’ programına seçildim, GoVentura girişimcilik yarışmasında 5 adet birincilik aldım ve yarışma simülasyon programının dünya rekorunu egale ettim. 5 dönem boyunca Atılım Eğlenceli Bilim Merkezi’nde ‘Yaz ve Kış Kamplarında’ Ebru asistanlığı yaptım. Aynı süreç içerisinde Geleceğin Liderleri Topluluğu’na sayısız afiş ve Arf Matematik Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu ‘Ortaöğretim Kurumlar Arası Matematik’ yarışmasının soru koordinatörlüğünü yaptım. Ayrıca ‘ATÜ-BAP-A-1213-09’ kodlu ‘Atılım Üniversitesi Kampüsünün Çevresel Açıdan Sürdürülebilir Bir Yeşil Kampüs Olabilirliğinin Değerlendirilmesi’ adlı projede ‘anketör bursiyer öğrenci’ olarak yer aldım. Aynı zaman da derslerime çalışıp son senemde ‘Başarı Bursu’ almış bulunmaktayım.