Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Öğrencileri Uluslar arası Altın Kep Yarışmasında “Birinci” Oldu
09.06.2015

Atılım Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri geçtiğimiz yıl ikincilik derecesi aldıkları “Uluslararası Altın Kep Aşçılık Yarışması"nda bu yıl birinci oldu.

21 Ocak tarihinde Antalya’da düzenlenen uluslararası üne sahip şef aşçıların oluşturduğu jüri tarafından değerlendirilen yemekler arasında birincilik ödülünü öğrencilerimizin hazırladığı “Levrek, Hamsi ve Somon  Üçlemesi” aldı.

37 üniversitenin katıldığı yarışmada yer alan Ural Feyzullahoğlu, Esra Orhan, Buğra Yılmaz’dan oluşan ekip  ödül töreninde  madalya ve kupalarını aldı. Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı ve Sheraton Hotel Executive Chefi Zeki Açıköz, Başkent Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı ve Sheraton Hotel Executive Chefi Koray Türk, Üniversitemiz AZN Genel Müdürü Osman Özer ve ekibinin büyük destekleri ile yarışmaya hazırlanan öğrenciler aldıkları derece ile büyük bir başarıya imza atmış oldu.