Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel işletmeciliği bölümü madalyaları topladı
20.01.2020

Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencileri Buğra Erdal'ın kafile başkanlığını yaptığı, Türkiye Aşçılar Federasyonu(TAFED) tarafından 15-17 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen 3.Gelenekten geleceğe yemek yarışmasında farklı dallarda 3'ü Bronz ve 3'ü Gümüş madalya olmak toplamda 6 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Öğrencilerimizin katılmış oldukları yarışmalar, yaptıkları yemekler ve aldıkları dereceler şu şekildedir:

Üniversiteler Arası Kapalı Kutu Yarışması(Bronz Madalya):

Katılan öğrenciler: Onat Yekta Bural, Metehan Oğuz ve Mert Kayabaşıoğlu

Başlangıç Yemeği - Asitte Levrek Confit Sebzeler ve Özel Sos eşliğinde

Ana Yemek - Mürekkep Soslu Fırın Kalamar Mantarlı Patlıcanlı Siyez Bulguru eşliğinde

Tatlı - Muhallebili Kuru Meyve Bohçası Tereyağlı Pekmez Sos eşliğinde

 

Türkiye Geneli Profesyonel Bireysel Yarışma(Gümüş Madalya):

Katılan öğrenciler: Onat Yekta Bural

Domates Soslu Alma Dolması

Mert Kayabaşıoğlu 

Sarımsaklı Günkurusu Soslu Kuzu Küşleme Pancarlı Beğendi ve Izgara İstiridye Mantarı eşliğinde

Arda Atay

Kayısı Yahnisi

 

Türkiye Geneli Profesyonel Ekip Yarışması(Bronz Madalya):

Katılan Öğrenciler:Mert Kayabaşıoğlu, Anıl Akat ve Arda Atay

Başlangıç Yemeği - Fesleğen Köpüklü Piruhi

Ana Yemek-Menengiç Soslu Kuzu Karski Pesto Soslu Beğendi eşliğinde 

Tatlı - Ayva Tatlısı Taze Naneli Manda Kaymağı eşliğinde

 

Türkiye Geneli Profesyonel Ekip Yarışması(Bronz Madalya):

Katılan Öğrenciler:Onat Yekta Bural, Berk Böcekler ve Metehan Oğuz

Başlangıç Yemeği - Sumak Ekşili Zeytinyağlı Kuru Dolma

Ana Yemek - Mutancana

Tatlı - Orjinal