Normalleşme sonrası Turizm ve Kariyer Planlaması
10.12.2020

7 Aralık 2020 tarihinde saat: 10.00-12.30 arasında gerçekleştirilen ve Atılım Üniversitesi Turizm Kulübü tarafından organize edilen “Normalleşme sonrası Turizm ve Kariyer Planlaması ” başlıklı panel gerçekleştirilmiştir. Panele konuşmacı olarak Ankara ve İstanbul’da faaliyet gösteren  tanınmış otel zincirlerinin Türk Otel Genel Müdürleri ile İnsan Kaynakları direktörlerinin yanı sıra Turizm Akademisyenler Derneği başkanı ve  Türkiye Otelcileri Federasyonu Koordinatörü katılmıştır.

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden öğrencilerin ve Turizm paydaşlarının katıldığı etkinliğe Prof. Dr. İbrahim Birkan başkanlık yapmıştır. Sheraton Ankara Hotel & Convention Center ve Lugal Luxury Genel Müdürü sayın Ali Sarı, Sheraton City Center ve JW Marriott Bosphorus Genel Müdürü sayın Sinan Köseoğlu, Turizm Akademisyenler Derneği Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna ve Türkiye Otelcileri Federasyonu Koordinatörü sayın Necip Boz’un konuşmacı olarak katıldığı panelde, yakın gelecekte turizmin ve genç turizmcilerin nasıl olacağı, uluslararası otel işletmelerinde kariyer yapmak isteyen gençlerin nelere dikkat etmeleri gerektiği konularının yanı sıra pandemi döneminden otellerin nasıl etkilendiği, alınan önlemler neler olduğu ve gelecek vizyonlarının nasıl etkilendi konular konuşulmuştur.

Paneli takiben  genç turizmci adayları, otellerin genel müdürleri ve insan kaynakları direktörleri ile  kariyer planlamaları konusunda ve sektör hakkında görüş alış verişinde bulunma fırsatı yakalamışlardır.