Online Konferans: A. Adnan Saygun' un Köroğlu Operası ve Müzik Tarihimizdeki Yeri
12.01.2021

Türkiye Tarih Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi' nin düzenlediği "A. Adnan Saygun'un Köroğlu Operası ve Müzik Tarihimizdeki Yeri" isimli online konferans 29.12.2020 tarihinde Dr. Derya AĞCA'nın konuşmacılığında online olarak gerçekleşmiştir.  Konferansa Atılım Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Yılmaz KAPTAN, Atılım Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan ERYILMAZ, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi LÖKÇE ve Türkiye Tarih Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule PFEIFFER’ın yanı sıra öğretim elemanları, idari personel, öğrenciler katılmıştır. Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü' nde ders veren Dr. Derya AĞCA' ya değerli katkıları için teşekkür ederiz.