Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Etkinlikleri: Ezgilerle Cumhuriyete Yolculuk Konseri
07.11.2023

Üniversitemiz Türkiye Tarih Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜTAM) ve Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ezgilerle Cumhuriyete Yolculuk” isimli konser, 6 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Konserde Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü öğretim elemanlarından solist soprano Öğr. Gör. Dr. Derya AĞCA’ya, Öğr. Gör. Arda ÖZMEN aranjmanları ile piyanoda eşlik etti. Reji ve sunuyu gerçekleştiren Öğr. Gör. Dara TAN şiir ve hikâyelerden seçkiler seslendirdi.

 

TÜTAM Müdürü ve Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şule PFEIFFER-TAŞ’ın Cumhuriyet’in kazanımlarını ve değerlerini vurguladığı teşekkür konuşmasının ardından üniversitemiz adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Veli Cengiz ÖZALP tarafından Öğr. Gör. Dr. Derya AĞCA, Öğr. Gör. Arda ÖZMEN ve Öğr. Gör. Dara TAN’a etkinlik için teşekkür edilerek fidan bağışı belgeleri takdim edildi.

 

Atılım Üniversitesi TÜTAM danışma kurulu üyeleri, fakülte dekanları, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademik-idari personel, öğrenciler ve konukların katıldığı konseri gerçekleştiren hocalarımıza teşekkür ederiz.