Staj Yeri Bulamayan Öğrencilerin Dikkatine
12.07.2021

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında staj yapmak için yer bulamayan öğrenciler, 12 Ağustos 2021 tarihi itibari ile Atılım Hangar'da staj yapmak için ;

1. Havaalanı Güvenlik Bilinci Eğitimine Katılmak ve sertifika alması gerekmektedir. Eğitim haftada birkez yapıldığı için planlamalarınız Yasemin Yeşilyurt ve Necdet Yelen ile koordineli olarak yapılmalıdır. Katılım listesine isminizi ekletmek için en geç 28.07.2021 saat 14.00 e kadar Yasemin Yeşilyurt ile iletişime geçmelisiniz.

2. Sertifika eğitiminin devamında, daha önceki duyurularda yer alan apron kartı çıkartmak için gerekli olan evrakları doğru bir şekilde doldurarak Yasemin Yeşilyurt'a en geç 02.08.2021 tarihine kadar teslim etmeniz gerekmektedir. Havaalanı Güvenlik Bilinci Eğitimine katılmış olan öğrenciler, 2. maddeden itibaren işlemlerini ivedilikle tamamlamaları gerekmektedir.

3. Eş zamanlı olarak SGK girişlerinizin yapılabilmesi için gerekli evrakları hazırlayarak pdf olarak en geç 05.08.2021 tarihine kadar Onur Dönmez'e mail olarak iletilmesi gerekmektedir.

Not: Tarihlere uyulmaması durumunda apron kartınız çıkamayacağı için staja başlamanız imkansız olacaktır.