Bölümlerimize Kayıtta Gereken Sağlık Muayenesi ile ilgili olarak anlaşmalı sağlık kuruluşu hakkında bilgi
15.08.2016

Öğrenci kayıtları ile ilgili olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından akredite edilmiş sağlık kurumu olarak ÖZEL LOKMAN HEKİM HASTANESİ ile Okulumuz arasında görüşmeler gerçekleştirilmiş ve olumlu sonuç alınmıştır.

Hastane yerleşke bilgisi ve web adresi aşağıdadır. Atılım Üniversitesi’ne kayıt olacak öğrenci adaylarımızın hastaneye başvurarak Atılım Üniversitesi " Sivil Havacılık Yüksek Okulu (Pilotaj/Uçak Gövde-Motor/Uçak Elektrik-Elektronik/Havacılık Yönetimi)  bölümü" demesi kafi olacaktır. Üniversite olarak Muayene Sistemine tanımlanmış durumdayız.

Hem Havacılık Yönetimi hemde Teknik Bölüm öğrencilerimiz için hangi alanlarda muayen olacakları ve rutin tetkikleri aşağıda yer almıştır.

Bağlantı linki: https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=fcStV4IQsNjwB73Sh5gE#q=lokman+hekim+sincan

Muayene Detayları: /shares/shyo/files/Muayeneler%20Hakk%C4%B1nda%20Bilgi.docx