IRPOST Magazine dergisinin son sayısı yayınlandı
08.01.2019

Uluslararası İlişkiler Topluluğumuzun yayınladığı Irposts Atılım dergisinin son sayısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

IRPOST Hakkında:

IRPosts Magazine fikir olarak 2016 yılının Haziran ayında kuruldu. Ekim ayına kadar gerekli hazırlıklar gerçekleşti ve Ekim ayında küçük bir ekip oluşturuldu. Bu küçük ekip ile büyük işlere imza atarak derginin ilk sayısı 17 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı. Derginin kadrosunun büyük gayretleri ve emekleri sayesinde IRPosts Magazine günümüzdeki halini almıştır. Kurulan Uluslararası İlişkiler Yayını IRPosts Magazine ile katılımcılara akademik düzeyde makale yazma becerisi, araştırma teknikleri, yayım ve düzelti yetisi, sorumluluk bilinci, dili doğru ve akıcı kullanma becerisi aşılamayı amaçlanmıştır. Sadece Uluslararası İlişkiler öğrencileri ile kalmayıp aynı zamanda ilgili bölümlerde -Siyaset Bilimi, Maliye, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Mütercim Tercümanlık, İngiliz Dili ve Edebiyatı- bulunan öğrencilere de kendilerini geliştirmeleri için olanak sağlamaktadır. Dahası sadece lisans öğrencilerinin değil, yüksek lisans öğrencilerinin de makalelerini paylaşabilecekleri ve öğrencilerin IRPosts dergisi sayesinde gündemi takip edebilecekleri, güncel konular hakkında fikir yürütebilecekleri bir alan oluşturuldu. 23 Ekim tarihinde web sitesinin güncellenmesiyle birlikte tamamen yeni bir sisteme adım atıldı. Blog eklentisi ile web sitesi her alandan ve gerek üniversite içi gerekse üniversite dışı katılımcılardan yazı alabilecek duruma geldi. IRPosts ailesi her geçen gün yeni projelere imza atıyor ve dergiyi geliştirmek, daha da ileriye götürmek amacıyla büyük bir çaba ve istekle çalışmalarnıı sürdürüyor. Spordan modaya, kültürden teknolojiye kadar birçok alanda yazmak için siz de IRPosts ekibine katılabilirsiniz.