Atılım Üniversitesi Çevre Düzenleme Koordinatörlüğü, hazırlamış olduğumuz yapısal peyzaj alanları ve master plan revizyonları sonrasında

peyzaj tasarımları yaparak üniversitemize renk ve değer katan çalışmalar yürütmektedir.

Son yıllarda özellikle kampüs içerisinde lavanta dikimleri gerçekleştirilmiş ve bu lavantalar katmış oldukları estetik değer dışında birçok canlıyı da kendilerine çekmiştir.

Ülkemizde nadir görülen, Sivas ve Adıyaman da daha önce fotoğraflanmış olan Zebra Çatal Kuyruklu Kelebek,

bu sene üniversitemiz idari bina arka bahçesindeki lavantalarımız üzerinde fotoğraflanmıştır.

Fotoğraf Kulübümüz ve ilgililerimizi bu ve benzeri güzel kareler yakalamaya fırsat sağlayan idari bina arkasındaki bahçemizi görmeye davet ediyoruz.