İnşaat Mühendisleri Odası Makarna Köprü Yarışması
13.11.2019

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin Yapı Topluluğumuzu ve okulumuzu 4 grup olarak temsil ettiği, 1-2 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen İnşaat Mühendisleri Odası Makarna Köprü Yarışması'nda, öğrencilerimiz Çağdaş Karataş, Alperen Seçkinoğulları ve Ahmet Furkan Çörekçi`den oluşan AFÇ Joint Venture grubu ikinciliği kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

 

Öğrencilerimiz Gizem Ergin, Merve Çiftçi, Kardelen Tercanlı, Semiha Melike Işık ve Kübra Çetinkaya'dan oluşan Bridgemaids Takımı; Emre Odabaş, Önder İyigönül, Engin Adıgüzel ve Akın Sevinç'ten oluşan Öğrenci Evi Takımı; ve Doğukan Atabay ve  Furkan Süleyman Üstün’ün yer aldığı Los Makarnos Takımı da Bölümümüzü çok güzel bir şekilde temsil etmiştir. Öğrencilerimizin hepsine çok teşekkür ediyoruz.

 

Yarışma Düzenleme Komitesi'nde yer alan ve tüm organizasyonun her bir ayrıntısı ile uğraşan mezunlarımız Güral Güven ve Orhan Şenol, Bölümümüzü ayrıca gururlandırmıştır.

 

Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Prof Dr. Tolga Akış, Dr. Öğr. Ü. Halit Cenan Mertol ve Dr. Öğr. Ü. Gökhan Tunç organizasyonda Jüri Üyeleri olarak görev almıştır. Tüm emeği geçen kişilere ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz.