TÜBİTAK tarafından; Marie Curie Alanı (MSCA) - Staff Exchange* Değişim Programı çerçevesinde 19 Ocak, Çarşamba günü, 10:00 - 12:00 saatleri arası Zoom platformundan bir Bilgi Günü düzenlenecektir. Etkinlikte program hakkında ayrıntılı bilgiler, başvuru süreçleri ve TÜBİTAK desteklerine ilişkin bilgiler verilecektir. 

Etkinliğe kayıt olanlara 18 Ocak'ta kayıt linki iletilecektir. Kayıt olmak için  https://anket.tubitak.gov.tr/index.php/28938?newtest=Y&lang=tr

*Kısa Bilgi:

Ufuk Avrupa Marie Curie Alanı (MSCA) altında fon sağlayan Staff Exchange Programı (yeni RISE), her seviyeden araştırmacının kurumunu terk etmeden her tematik alanda katılabileceği bir değişim programıdır ve program kapsamında oluşturulacak konsorsiyumlar aracılığıyla Türkiye ile Avrupa içinden ve dışından ülkeler arasında gerçekleştirilecek araştırmacı, teknik ve idarî personel değişimi yoluyla ülkeler arası bilgi, teknoloji ve tecrübe transferinin sağlanması hedeflenmektedir. Program kapsamında kurumlar arası değişim yapan personel maaşa ek destek, araştırma destekleri ile fonlanırken, kurumlara da idari gider desteği sağlanmaktadır.