ARGEDA-TTO ve MŞMM, 14-17 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen WIN EURASIA fuarına ARGEDA-TTO desteğiyle katıldı.  Üniversitemizden Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu, ARGEDA-TTO Direktörü Doç. Dr. Yılser Devrim, MŞMM Müdürü Dr. Besim Baranoğlu, MŞMM Araştırma Mühendisi Hasan Safa Çavuşoğlu, ARGEDA-TTO Proje Geliştirme Uzmanı Sema Hüseyin, ARGEDA-TTO Tanıtım, Bilgilendirme, Eğitim Uzmanı Melis Çağla Uğurlu, Kariyer Planlama - Ortak Eğitim Koordinatörü Selin Tefil’in katıldığı ve sanayinin önde gelen firmaların projelerinin sergilendiği fuarda, katılımcılar Atılım Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterdi.

WIN Tech Panelleri Sayın Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenen “İmalat Teknolojilerindeki Gelişmeler” konulu paneli ve Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu’nun konuşmasıyla başladı, Endüstri 4.0 devrimi ile bağlantılı İmalat Teknolojilerindeki gelişmelere ve hedeflere yer verildi. MŞMM Müdürü Dr. Besim Baranoğlu, Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezimiz vizyonunu ve gelişmeleri tanıttı. Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) Yönetim Kurulu  Başkanı Şamil Özoğul kalıp sanaiindeki gelişmelere yer verdi. Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Cem Şirolu ise takım tezgahları sanayiindeki gelişmelere ve gelecekteki planlarına değindi. Bir buçuk saat süren panelimiz katılımcıların katkıları ve sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Sayın Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu, fuara katılan DHA muhabirlerine, sektörün güncel durumunu değerlendirirken geliştirilen yeni teknolojiler ve karşılaşılan sorunlar hakkında röportaj verdi.