Atılım Üniversitesi İç Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
16.09.2019

ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından 16.09.2019 tarihinde Kadriye Zaim Kütüphanesi Konferans Salonunda Atılım Üniversitesi İç Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısı açılış konuşması Atılım Üniversitesi Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Serkan Eryılmaz tarafından yapıldı. Konuşma sırasında Atılım Üniversitesi İç destek Projelerinin önemi özellikle vurgulandı.

Rektör yardımcımızın konuşması sonrasında ARGEDA-TTO Direktörü Sayın Doç. Dr. Yılser Devrim, 2019-2020 Akademik Yılı için İç Destek Programlarının neler olduğu, programlara başvuru koşulları, programların önemli hususları, yükümlülükler, süreçler, kabul edilmesi halinde yerine getirilmesi gereken koşullar vb. konular hakkında detaylı bilgi verdi.

Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.