Uluslararası Ankara Marka Buluşmalarına Katıldık
02.12.2019

 

 

Ankara Ticaret Odası tarafından  "Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları" 28-29-30 KASIM 2019'da ATO Congresium International Convention & Exhibition Convention Center'da  'Düğüm Çözülüyor' temasıyla düzenlendi.

Geleceğin teknolojilerinden inovasyonun gücüne, üretimin gelişiminden e-ticaretin inceliklerine, yapay zekânın yükselişinden tasarımın şaşırtıcı çözümlerine kadar fark yaratan konuların incelendiği ve alanında uzman Ulusal ve Uluslararası konuşmacıların bir araya geldiği etkinlikte eğitim programları, proje pazarı, imza günleri ve yaratıcı etkinlikler düzenlendi. Dijitalleşmenin getirdiği yeniliklerin, dünyadaki değişen güç dengelerinin ve oluşan yeni dengelerin masaya yatırılacağı Uluslarası Ankara Marka Buluşmaları’nda, Dünyada ve Türkiye’de alanında marka olmuş yaklaşık 250 isim üç gün boyunca marka konuştu ve deneyimlerini paylaştı. 12 ayrı salonda düzenlenen 26 eğitim programında gençlere geleceğin markalarını nasıl oluşturacakları anlatıldı.

Türkiye’nin en kapsamlı marka buluşmaları arasında gösterilen ve bu yıl dördüncüsü yapılan etkinlikte Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Direktörlüğü olarak, Atılım Üniversitesi standımızda yerimizi aldık. Etkinlik süresi boyunca Atılım Üniversitesi ve ARGEDA-TTO Direktörlüğü hakkında görüşmeler yaptık, katılımcıların sorularını yanıtladık.