Bilgi ve Doküman Birimleri Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Semineri'ne Katıldık
24.12.2019

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 13.cüsü Antalya’da düzenlenen “Bilgi ve Doküman Birimleri Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Semineri ”ne, ARGEDA TTO Fikri Sınai Haklar Yönetimi ve Lisanslama Birimi ve aynı zamanda Bilgi ve Doküman Birimi düzeyinde 20-21 Aralık 2019 tarihlerinde katılımımız olmuştur. Söz konusu seminerde farklı üniversite, ticaret odası ve teknokentlerden bilgi ve doküman birimleri, teknoloji transfer ofisleri yer almıştır. Ayrıca çalışan ve üniversite öğretim üyesi buluşları, patent analizleri, sınai mülkiyet alanında arabuluculuk gibi konularda ileri düzey eğitimler alınarak bilgi ve birikimlerimiz çoğaltılmıştır. Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Sn. Habip ASAN’ın katılım ve konuşmalarıyla eğitim seminerinin istişare toplantısı kısmında bulunularak kurumsal anlamda yaşanılan sorunlar, yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişi yapılabilmiştir.