Fikrinle İz Bırak İş Fikri Yarışması’nın Final Değerlendirmesi Gerçekleştirildi.
06.07.2020

Atılım Üniversitesi ve Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi  tarafından düzenlenen Fikrinle İz Bırak İş Fikri Yarışması’nın final değerlendirmesi 4 Temmuz ve 5 Temmuz 2020 tarihlerinde internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, TÜGİAD Ankara Şube Y. Kur. Baş Zafer Yıldırım, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, TÜGİAD Y. İs. K. Başk. & Yücelen Grup Y. Ali Yücelen, ARGEDA-TTO Direktörü Doç. Dr. Yılser Devrim, OSTİM Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar,
SSTEK Sav. San. Tek. A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Gürsoy, TÜGİAD Ankara Şub. Genel Sek. Av. Beril Tandoğan, TÜGİAD Y. K. Ü. & Atılım Üniv. Vakfı Y. Yaman Zaim, Girişim Türk Melek Yatırım Yön. Kur. Baş. Berkay Altunbay ve ARGEDOR Bilgi Tek. CEO’su Güven Fidan katıldı.

5’er dakikalık sunumlarını gerçekleştiren girişimcilerimize, jürilerimizin sorularını yanıtladı.

Tüm girişimcilerimize başarılar dileriz.