TÜBİTAK ''Sipariş Ar-Ge Çağrısı'' ve ''Patent Lisanslama Çağrısı'' İçin 6 Temmuz 2020 Tarihinde Webinar Gerçekleştirildi
06.07.2020

Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Ostim Teknopark A.Ş. ve TÜBİTAK işbirliğiyle 6 Temmuz 2020 tarihinde TÜBİTAK uzmanlarının sunum yaptığı çevrimiçi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Söz konusu toplantıda TÜBİTAK tarafından oluşturulan “Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Programı” ve “Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Programı” çağrıları hakkında TÜBİTAK TEMEG Koordinatörü Dr. Alp Eren YURTSEVEN ve TÜBİTAK Bilimsel Programlar Başuzmanı Oğuz ÖZBAY detaylı bilgilendirme yaptı. Toplantı katılımcılarının sorularının cevaplanmasıyla sona erdi. Katılan herkese teşekkür ederiz.