Fikrinle İz Bırak İş Fikri Yarışması’nın ödül töreni 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildi.
15.09.2020

Atılım Üniversitesi ve Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Fikrinle İz Bırak İş Fikri Yarışması’nın ödül töreni 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildi. 4 ve 5 Temmuz 2020 tarihlerinde internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen final değerlendirmeleri sonucundaki ilk 5 girişimci ekibe ödülleri takdim edildi.

Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sn. İ. Yalçın Zaim, Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, ARGEDA-TTO Direktörü Doç. Dr. Yılser Devrim, TÜGİAD Genel Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel, TÜGİAD Ankara Şube Y. Kur. Başkanı Zafer Yıldırım, TÜGİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Yücelen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Yücelen, TÜGİAD Ankara Şubesi Genel Sekreteri Av. Beril Tandoğan, TÜGİAD ve Atılım Üniversitesi Y.K.Ü ve Mezunlar Derneği Başkanı Yaman Zaim gibi Atılım Üniversitesi ve TÜGİAD bünyesinden bir çok ismin katıldığı ödül töreninde SSTEK Sav. San. Tek. A.Ş. Eski Genel Müdürü Mustafa Gürsoy ve Onedio Kurucusu Kaan Kayabalı gibi yarışmanın jüri üyelerinden de katılım gerçekleşti.

Yarışmada birincilik ödülüne layık görülen ekibe ödüllerini; Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve TÜGİAD Genel Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel takdim etti.

Fikrinle İz Bırak İş Fikri Yarışması ödül töreninde birinciye 50.000 Türk Lirası, ikinciye 30.000  Türk Lirası, üçüncüye ise 20.000  Türk Lirası para ödülü verildi. Para ödülünün yanı sıra adaylara; AR-GE desteği, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları danışmanlığı, mentör desteği ve yatırımcılarla görüşme desteği sağlandı. Yarışmada ilk beşe giren ekiplerin üyeleri şu şekilde sıralandı:

Birincilik ödülü; Elif Kübra Çontar, Beyza Çontar ve Adem Günesen,

İkincilik ödülü; Z. Burak Erkoç,  Barış Sezer, Berkcan Ünlü, Zeynep Goral

Üçüncülük ödülü; Halil Burak Yılmaz, Arda Özgenel, Doğancan Yarka,

Dördüncülük ödülü; Yaşar Daysal ve Fikret Sefa Çakır,

Beşincilik ödülü; Berkant Erol, Görkem Karagöz, Emre Elagöz