Öğrencilerimizin Ankara TEKMER' de Şirketleşme Başarısı
03.12.2021

2018 yılından beri elektrikli araç üretimi “AGT RACING TEAM”de takım kaptanlığı yapan Atılım Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi Ensar Levent ve ekibi 1 Kasım 2021 itibariyle Atılım Üniversitesinin iş birliği kuruluşu Ankara TEKMER ’de şirketlerini kurmuşlardır. Otomotiv, Bilgisayar ve Elektrik-Elektronik Mühendislerinden oluşan WERER ekibi, pazardaki araçların teknik eksikliklerini ve müşteri isteklerini analiz etmiş, WERER markası altında geliştirdikleri teknolojilerle Elektrikli Hizmet Aracı sektöründeki tüm problemleri çözmeyi hedeflemektedir. 2022 yılının ilk yarısında üretim tesislerini kurmayı planlayan ekip,  bu süreçte iş birliğine ve yatırımlara açıktır.

Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Direktörlüğü olarak öğrencilerimize destek vermekten mutluluk duyar, başarılarının devamını dileriz.