Atılım Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Topluluğu (AGİT) ile Ankara Tekmer Ziyareti Gerçekleştirildi
03.03.2022

ARGEDA-TTO Direktörlüğü olarak Atılım Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Topluluğu (AGİT) öğrencilerimiz ile birlikte İş Birliği Kuruluşumuz Ankara TEKMER’e ziyaret gerçekleştirildi.

Yaklaşık 20 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen ziyaretimizde, Ankara TEKMER Girişimcilik Pr. ve Pazarlama Yöneticisi Merve Taşyaran tarafından  Ankara TEKMER faaliyetleri hakkında bilgi verilmiş ve Ankara TEKMER bünyesinde bulunan ve girişimcilerin müşteri doğrulama &ürün geliştirme süreçlerinde modelleme ve ön prototipleme imkanı sunan FabLab tanıtılmıştır.

Davetlerinden dolayı Ankara Tekmer CEO’su İmran Gürakan ve Merve Taşyaran ile birlikte katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.