Mekatronik Mühendisliği Bölümü ve ARGEDA-TTO Direktörlüğü İşbirliğiyle İş Modeli, İş Planı ve Sunum Teknikleri Semineri Gerçekleştirilmiştir
31.03.2022

Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Zühal ERDEN tarafından iletilen davet üzerine, 30.03.2022 tarihinde Mekatronik Mühendisliği “MECE 432_Mechatronics Engineering Seminars” kapsamında “Girişimcilik Ekosistemi, İş Modeli, İş Planı ve Sunum Teknikleri” seminerimizi gerçekleştirdik. Seminerde, Girişimcilik Döngüsü ve  İş Modeli Kanvası Uber örneği ile incelenmiştir. 1512 Teknogirişim Sermayesi İş Planı örneği öğrencilerle tartışılmış, Sunum Teknikleri ile ilgili anlatım yapılmıştır. İnteraktif katılımla gerçekleşen seminerde, öğrencilerimizin soruları yanıtlanmıştır. Sayın Doç. Dr. Zühal ERDEN Hocamıza ve Mekatronik Mühendisliği öğrencilerine, bize bu imkanı tanıdıkları ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederiz.