Fikrinle İz Bırak İş Fikri Yarışması 2022’nin Ödül Töreni 28 Mayıs Cumartesi Günü Gerçekleştirildi.
01.06.2022

Atılım Üniversitesi ve Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen, Ankara TEKMER’in destek sağladığı, Fikrinle İz Bırak İş Fikri Yarışması’nın ödül töreni 28 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirildi. Jüri karşısında gerçekleştirilen final değerlendirmeleri sonucundaki ilk 3 girişimci ekibe ödülleri takdim edildi.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılser Devrim, TÜGİAD Ankara Şube Y. Kur. Başkanı Zafer Yıldırım, TÜGİAD Y.K.Ü ve Atılım Üniversitesi ve Mezunlar Derneği Başkanı Yaman Zaim, ARGEDA-TTO Direktörü Prof. Dr. Atilla Cihaner, Ankara TEKMER CEO’su İmran Gürakan,  Vestel Ventures Girişimcilik Program Müdürü İlker Temuzkuşu, TÜGİAD Y.K.Ü. Necati Ekiz, TÜGİAD Y.K.Ü. Hakan Metin, Atılım Ünv. ve TÜGİAD Ankara Şube bünyesinden bir çok ismin katıldığı ödül töreninde ; birinciye 50.000 Türk Lirası, ikinciye 30.000  Türk Lirası, üçüncüye ise 20.000  Türk Lirası para ödülü verildi.

Para ödülünün yanı sıra adaylara; AR-GE desteği, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları danışmanlığı, mentör desteği ve yatırımcılarla görüşme desteği sağlandı.

Yarışmada ilk üçe giren ekipler şu şekilde sıralandı:

Birincilik ödülü; Şevval Belkıs Dikkaya, Muhammed Sezer, Metehan İçöz

İkincilik ödülü; Aydın Sinan Apaydın, Cevat Akıncı, Kaan Aktaş

Üçüncülük ödülü; Ömer Tuğrul Demir, Ayşe Kalkan, Ömer Faruk Sağlam, İlker Ünver, Ahmet Melik Baltaci, Yasmin Yağmur Karslı, Mehmet Utku Taşkın, Beyza Ezicioğlu