ARGEDA TTO Direktörlüğü Tarafından İç Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
08.09.2022

ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından 05.09.2022 tarihinde saat 14:30’da Orhan Zaim Konferans Salonu’nda 2022-2023 Akademik Yılı için Atılım Üniversitesi İç Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısı açılış konuşması Atılım Üniversitesi Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Serkan Eryılmaz tarafından yapıldı. Konuşma sırasında Atılım Üniversitesinin öz kaynaklarıyla fonladığı İç Destek Programlarının önemi vurgulanırken, programların amaçlarına ve beklenilen çıktılara değinildi.

Rektör yardımcımızın konuşması sonrasında ARGEDA-TTO Direktörü Sayın Prof. Dr. Atilla Cihaner tarafından İç Destek Programlarının türleri, yapılan güncellemeler, başvuru koşulları ve süreçler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Katılımcılarımıza teşekkür ederiz.