Ön Kuluçka Merkezi İş Fikri ile İşlik Tahsisleri Başlıyor!
23.09.2022

Değerli Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz,

İş fikriniz için eğitim, mentörlük ve danışmanlık desteği mi almak istiyorsunuz?

Atılım Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi sizleri bekliyor!

2022-2023 akademik yılı itibariyle Atılım Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi’nde iş fikrinizi geliştirmek isterseniz; https://www.atilim.edu.tr/tr/argeda-teknoloji-transfer-ofisi-direktorlugu/page/2447/formlar adresinden “Ön Kuluçka Başvuru Formu”nu indirerek başvurunuzu ARGEDA-TTO’ya yapabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 26 Eylül 2022 – 10 Ekim 2022

NOT: ARGEDA-TTO web sayfasından temin edilen Ön Kuluçka Başvuru Formu; doldurulduktan sonra samet.donerkaya@atilim.edu.tr adresine mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir.

Ayrıca ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından faaliyetleri yürütülen Atılım Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezi ve destekleri ile ilgili genel bilgiler aşağıda yer almaktadır;

• Açık Ofis ve Ofis Altyapısı
  • Mentorluk
  • Girişimcilik Eğitimleri
  • Teknik Alan Danışmanlığı
  • Fikri Mülkiyet Hakları Danışmanlığı
  • Destek Programları Danışmanlığı
  • Finans ve Hukuk Danışmanlığı
  • Laboratuvar Hizmetleri
  • Toplantı ve Konferans Salonları

Atılım Üniversitesi öncelikli olmak üzere herhangi bir üniversitenin akademik personeli, mezunu veya öğrencisi olanlar Atılım Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezine başvurabilir. Başvuran Girişimci Adayı/Adayları Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilerek, uygun bulunan adaylarla “Ön Kuluçka Merkezi İşlik Tahsis Sözleşmesi” imzalanır.

Sorularınız için Mühendislik Fakültesi A Blok 1. Kat’ta bulunan ARGEDA-TTO’dan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hepinize şimdiden iyi çalışmalar dileriz.