Akademisyenlerimizin TÜSEB Ar-Ge Projeleri Destek Programı Kapsamındaki Başarıları
06.01.2023

TÜSEB Ar-Ge Projeleri Destek Programı kapsamında, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri öğretim üyesi Prof. Dr. Veli Cengiz Özalp’ın yürütücü olduğu ve  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü, Temel Tıp Bilimleri öğretim üyesi Dr. Öğr. Üye. Ali Doğan Dursun’un araştırmacı olduğu “ İnsülin Bağımlı Diabetes Mellitus Hastalığı Olan Bireyler İçin Kan Glikoz Miktarına Duyarlı İnsülin Taşıma Sistemi Geliştirilmesi ve Diyabetik Sıçan Modelinde Çalışılması” başlıklı proje önerisi desteklenmeye uygun görülmüştür.

Akademisyenlerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.