Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerine Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Genel Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
08.05.2023

Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Sayın Doç.Dr. Zühal Erden tarafından iletilen davet üzerine, Mekatronik Mühendisliği “MECE 432_Mechatronics Engineering Seminars” kapsamında “Fikri Sınai Haklar Genel Bilgilendirme” Semineri gerçekleştirildi.

Seminerde, fikri haklarda genel kavramlar, Sınai Haklar kapsamındaki koruma türleri, patent ve endüstriyel tasarım konularında koruma kriterlerine ilişkin bilgiler aktarılmıştır. Ayrıca uygulamalı patent veri tabanı araştırması yapılmıştır.

Sayın Doç.Dr. Zühal Erden Hocamıza ve Mekatronik Mühendisliği öğrencilerine bize bu imkanı tanıdıkları ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederiz.