TÜBİTAK BİDEB 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı 2023/1 Dönemi Bilimsel Değerlendirme Sonuçları
11.10.2023

TÜBİTAK-2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı’nın 2023/1. dönem çağrısı kapsamında Üniversitemizin Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencisi Merve Eroğlu’nun “Kenevir Elyaf Takviyeli PLA (Polilaktik Asit) Esaslı Çevre Dostu Kompozit Filament Kullanılarak Eklemeli İmalat Yöntemi ile Hafif ve Dayanıklı Parça Geliştirilmesi” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Projenin akademik danışmanı Prof. Dr. Seha Tirkeş’tir.

Projesi desteklenmeye hak kazanan değerli öğrencimizi ve danışman akademisyenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.