ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresi’ne Katılım Sağladık
24.11.2023

Üniversite Sanayi İş Birliği Platformu’nun düzenlemiş olduğu “ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresi” 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde Teknopark Ankara ev sahipliğinde düzenlendi.

"Platformlar ile Gelişelim ve Üretelim" temasının ön planda olduğu kongrede ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelen teknoloji transfer ofisleri, teknoparklar yer aldı ve Ar-Ge ve inovasyon ekosistemi hakkında verimli etkinlikler yapıldı.

ARGEDA-TTO Üniversite Sanayi İş Birliği Uzmanı Batuhan Bilici kongre kapsamında araştırma, inovasyon, ticarileşme alanlarındaki projeler ve iş birlikleri hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Organizasyon da emeği geçen herkese ve ÜSİMP (Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu) ekibine teşekkür ederiz.