Atılım Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen Oyun Sektöründe Girişimcilik semineri, ARGEDA-TTO tarafından organize edildi ve büyük ilgi gördü. Seminerde konuşmacı olarak, oyun sektöründe deneyimli bir girişimci olan Lama Games Kurucu Ortağı Tuna Altay Sofiyar yer aldı. Seminer, 7 Mart Perşembe günü Mühendislik Fakültesi 1022 numaralı konferans salonunda gerçekleşti.

Sofiyar'ın sunumu, Oyun Sektöründe Girişimcilik ekosisteminin önemli bileşenlerini detaylıca ele aldı. Katılımcılar, oyun sektöründe başarılı olmanın sırlarını öğrenirken, kendi girişimcilik fikirlerini hayata geçirebilmek için önemli ipuçları edindiler. Seminerde, katılımcılara oyun sektöründe başarılı olabilmek için gerekli özellikler ve yetkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, girişimcilikte karşılaşılabilecek zorluklarla nasıl başa çıkılacağı ve başarıya ulaşma stratejileri konusunda da önemli bilgiler paylaşıldı.

Sofiyar, katılımcıların sorularını cevaplarken kendi deneyimlerinden yola çıkarak oyun sektöründe girişimcilik konusunda değerli tecrübelerini paylaştı. Etkinlik sonunda, sunumu için ARGEDA-TTO tarafından Lama Games Adına bağışlanan fidan sertifikası, TTO Direktörü Prof. Dr. Atilla Cihaner tarafından kendisine takdim edildi.