OSTİM Teknopark A.Ş’nin 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısı Üniversite-Sanayi İş Birliğine Odaklandı
19.03.2024

 Atılım Üniversitesi, OSTİM Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Kümelenmesi, OSTİM Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, TOBB ETÜ Üniversitesi’nin ortakları arasında yer aldığı, Ankara'nın teknoloji ve yenilik alanındaki önemli kuruluşlarından biri olan OSTİM Teknopark A.Ş, 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Cihaner ve Üniversite Sanayi İş Birliği Uzmanı Batuhan Bilici’nin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, üniversite-sanayi iş birliğinin önemi ve OSTİM Teknopark'ın bu alandaki rolü üstündeki etkileri ele alındı.

Üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi ve bölgedeki yenilik ekosisteminin daha da geliştirilmesi gerekliliğinin altı çizilen bu toplantıda, OSTİM Teknopark'ın gelecekteki stratejileri ve projeleri hakkında bilgi verilirken, özellikle yenilikçi teknoloji girişimlerinin desteklenmesi ve üniversitelerle iş birliği içinde yürütülecek projelerin artırılması üzerine vurgular yapıldı.