Kamusal Akıl Stüdyosu Sempozyomu
30.11.2013

 

İşletme Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 1.Kamusal Akıl Stüdyosu Sempozyomu başarıyla gerçekleşmiştir. Bölümün 2.sınıf öğrencilerinden oluşan 11 proje takımı  2010-2011 Güz Dönemi çalışmalarını tamamlamış ve çalışma sonuçlarını 19 Ocak 2011 tarihinde Üniversitemizde gerçekleştirdikleri Sempozyum'da kamuoyu ile paylaşmıştır. Dr.S.Zafer Şahin ve Dr. Anıl Çekiç'in danışmanlığında KAM001 Kamusal Akıl  dersi  kapsamında "Çankaya Belediyesinin Kurumsal Yapı Analizi ve İyileştirme" konulu  projesi aynı zamanda Üniversitemizde bu akademik yılda başlatılan Lisans Araştırmaları Projeleri (LAP ) desteği almaktadır. 

Sempozyum süresince İşletme Fakültesi konferans salonları fuayesinde proje takımları tarafından hazırlanan posterler sergilenmiştir. Çalışma sonuçları ayrıntılı bir kitap haline dönüştürülerek, kamuoyunun ve akademik camianın kullanımına sunulacaktır.

Çankaya Belediyesi  başta olmak üzere Projeye katkı veren, Sempozyuma katılan kişilere ve kuruluşlara teşekkür eder, lisans araştırmaları konusunda örnek çalışmalar yapan öğrencilerimize başarılar dileriz.