>Yeni TÜBİTAK COST Aksiyonları Çağrısı
03.09.2012

Yeni COST Aksiyonu Önerileri Çağrısı  

Ülkemizin üyesi bulunduğu ve Türkiye’deki bilimsel koordinatörlüğü TÜBİTAK tarafından yürütülen COST (Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği - European Cooperation in Science and Technology), Avrupa Araştırma Alanını geliştirmeyi amaçlayan aksiyon önerilerini çağrı sistemine göre kabul etmektedir.

 

Yeni COST aksiyonu önerileri çağrısına (Open Call for Proposals) başvuru formu ve seçme kriterlerine aşağıdaki internet adresinden ulaşılabilmektedir:

 

www.cost.eu/opencall

 

Çağrı çerçevesinde hazırlanacak COST aksiyonu I. Aşama başvurularının (preliminary proposals) 28 Eylül 2012 tarihine kadar Brüksel COST Ofisi web sitesine on-line olarak yapılması gerekmektedir.

 

COST Fon Mekanizması ve COST Aksiyonlarına Katılım Kuralları için: http://www.tubitak.gov.tr/sid/1139/pid/491/cid/12871/index.htm

Yürürülüğe girmek üzere onaylanan yeni COST Aksiyonalarına ulaşmak için:                                                                                              /shares/argeda/files/YENI_COST_AKSIYONLARI_Haziran_2012.doc

 

Cost Aksiyonlarının MoU'larına (COST aksiyonu Ortak Niyet Beyanı/Memorandum of Understanding) ulaşmak için http://www.cost.eu/ adreslerini ziyaret edebilirisiniz.