Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü
18.03.2014

27 ve 28 Mart 2014 tarihlerinde "Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü" düzenlenecektir. TÜBİTAK'ın ilgili duyuru metni aşağıdadır.

 


Değerli Araştırmacılar ve Kurum Temsilcileri;

Avrupa Komisyonu;  TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi işbirliği ile 27 Mart 2014, Perşembe günü Ankara’da TÜBİTAK‘ta; Özyeğin Üniversitesi Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transfer Direktörlüğü’nün işbirliği ile 28 Mart 2014 Cuma günü İstanbul’da Özyeğin Üniversitesi’nde “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü " gerçekleştirilecektir.

Bilgi günü kapsamında Avrupa Komisyonu Yetkilisi Alan CRAIG tarafından Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları hakkında detaylı bilgi aktarılacak, geçmiş proje önerisi hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlara değinilecek ve araştırmacıların soruları yanıtlanacaktır.

Gerçekleştirilecek her iki etkinliği takiben öğleden sonra Türkiye’den COFUND Projesi hazirlama hazirliklari icinde olan kurum temsilcilerine yönelik bir kapalı grup toplantısı gerçekleştirilecektir. Bu toplantı kapsamında COFUND Projesi yazmak isteyen kurum temsilcileri ile Komisyon Yetkilisinin birebir görüşmeleri ve program hakkında birinci ağızdan bilgi edinmeleri hedeflenmektedir. (COFUND programının yapısı hakkında bilgiler içeren dokümana ulaşmak için tıklayınız.)

TÜBİTAK’ta 27 Mart 2014, Perşembe günü  gerçekleştirilecek “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü “ programına ulaşmak icin tıklayınız.

Özyeğin Üniversitesi’nde 28 Mart 2014, Cuma günü gerçekleştirilecek “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü “ programına ulaşmak icin tıklayınız.

Bilgi gününe üniversitelerde, sanayi kuruluşlarında ve araştırma merkezlerinde tüm araştırma alanlarında faaliyet gösteren araştırmacılarımız davetlidir.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup kayıt yaptırılması gerekmektedir.  Lütfen kayıt olmak için tıklayınız. (http://anket.tubitak.gov.tr/index.php?sid=56545&lang=tr)