Genç Türkiye Zirvesi
23.05.2014

İnovatif Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Sanayi Odası, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı birikimi ve iş birliği ile 2.'si gerçekleşecek olan "Genç Türkiye Zirvesi"nde 165 ülke ve Türkiye'nin 81 ilindeki üniversitelerden Türkiye'yi oluşturan gençliğin temsilcisi olarak 3000 üniversite öğrencisinin, ülkemizin geleceğine yön vermek için bir araya geleceği Zirve, 23-24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek. 

Cumhuriyet tarihinin en dinamik gençlik projelerinden biri olarak nitelendirilen Zirve, “Türkiye’nin Çıkış Yolu: İnovasyon, İnovasyon Ekonomisi, Stratejik Sektörler: Savunma, Uydu ve Uzay Teknolojileri,  Kentsel Dönüşüm ve Yaşanabilir Türkiye,  Ulaşım Teknolojileri ve Denizcilik konu başlıkları altında ortak aklı hedefleyen bir platform olacak. Zirve; Kültürel ve Sosyal Aktivite’ye ayrılan organizasyon, Yıldız Sarayı, Miniatürk ve Boğaz Gezisi ile sona erecek. 

18-35 yaş arasındaki lisans, yüksek lisans, doktora öğrencisi veya mezunu olan herkese açık olan Zirve için buradan başvuru yapmanız gerekmektedir.

Zirve programı için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

Detaylı bilgi için tıklayınız.