Tech Ankara Proje Pazarı 2014
24.11.2014

"Ankara’yı ekonomik, kültürel ve siyasal açıdan küresel bir başkente dönüştürecek kalkınma stratejilerinin geliştirilmesinde öncü olmak" vizyonuyla hareket eden Ankara Kalkınma Ajansı, son 3 yıldır Yenilikçi Ankara Proje Pazarı adıyla gerçekleştirdiği etkinliğini bu yıl Tech Ankara Proje Pazarı 2014 adıyla gerçekleştirecektir.

24 Aralık 2014 tarihinde ATO Congresium’da yapılacak etkinlik ile Ankara’nın projeleri sergilenecek, proje sahipleri yatırımcılar ve iş çevreleri ile bir araya gelecektir.

Proje Pazarı’nda projesini yatırımcılara sunmak isteyen girişimciler, 21 Kasım - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında http://www.ankaraprojepazari.com/content.asp?id=4 bağlantısı üzerinden gerekli işlemleri yapabilecektir. Başvurular 8 - 12 Aralık 2014 tarihleri arasında değerlendirilecektir.

Proje Pazarı’nda sergilenecek projelerin sahipleri 3 ayrı gruba ayrılacak ve 3 ayrı günde (15-17 Aralık 2014) müşteri ile görüşme teknikleri, Business Model Canvas (Kanvas İş Modeli Tuvali) ve sunum  tekniklerine ilişkin seminer verilecektir.

Proje Pazarı katılımcısı girişimciler arasında yapılacak değerlendirme sonucu dereceye giren girişimcilere; ürünlerini ticarileştirmeye yönelik  sürpriz ödüller verilecektir.

Detaylı bilgi için http://www.ankaraprojepazari.com/  bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.